HAPPY SOCKS projekti on lanseerattu!

07.02.2017

Tervetuloa mukaan matkalle kohti parempaa. Sinulla on sukkapuikkojesi avulla mahdollisuus tukea Keniassa asuvia vähäosaisia lapsia ja nuoria. Ajatus on yksinkertaisimmillaan se, että muutetaan villasukat tuiki tärkeäksi maidoksi ja erityislasten terapiatueksi avustuskohteissamme Keniassa. Eli neulotut sukat myydään syksyllä 2017 ja tuotoilla hankitaan vuoden 2018 helmikuuhun mennessä Mogra Rescue Centreen äidinmaidonkorviketta ja toivottavasti menestyksen myötä, voimme tukea myös kehitysvammaisten lasten koulua hankkimaan heidän toivomansa trampoliinin terapiakäyttöön.

Sukan värillä, mallilla tai koolla ei ole väliä. Valitse vapaasti! Ainut huomionarvoinen seikka on, että kuluttajasuojatut tuotteet ovat kiellettyjä, koska niille emme aio hakea myyntilupaa. Tällaisia ovat mm. useimmat logoja sisältävät mallit, kuten Suffeli, Pätkis tai Kettukarkki –kuviot.

Kun olet valmis, lähetä pari(t) sukkia osoitteeseen Elina Ala-Kokkila, Kanervatie 1, 60720 Tuomikylä.

Sukat olisi hyvä saada perille 31.7.2017 mennessä. Liitä mukaan tiedot langasta, eli langan merkki, materiaali ja pesuohjeet. Jokaiselle sukkaparille tullaan tekemään Asante -vyöte, johon merkitään nuo tiedot ja pieni teksti siitä mitä kohdetta tuotoilla tuetaan. Kaikki sukkaprojektiin osallistuvat neulojat ja neulottaret pidetään totta kai ajan tasalla sukkaprojektin etenemisestä, myynnistä ja tuottojen käytöstä.

Lisää projektin kulusta voi lukea myös liittymässä Facebookin ryhmään HAPPY SOCKS - apua ja iloa silmukka silmukalta

Puikot heilumaan - tule mukaan!